RAAC

Kunstschilderscollectief

Tijdens het laatste studiejaar (2016-2017) aan de Academie voor Beeldende Kunst, het IKO te Hoogstraten vormden wij, Rita Mertens, Agnes Boink en Annelies Buijks, het kunstschilderscollectief RAAC.

Gestimuleerd door de leraar en met instemming van de directie van het IKO, volgden wij een extra studiejaar aan de academie als collectief.  Als zodanig zijn wij afgestudeerd en vervolgen nu gezamenlijk onze weg en ons onderzoek in de schilderkunst.  Door als collectief te communiceren, elkaar uit te dagen en te inspireren komen we tot een bijzonder resultaat.

 

Kunstschilderscollectief RAAC aan het werk bij Galerie POL38 in Breda.

Gedurende de maand augustus 2019, op donderdag, vrijdag of zaterdag, kunt u ons aan het werk zien van 11.00 tot 17.00 uur bij Galerie POL38, Ginnekenweg 38, Breda.

Bent u als toeschouwer geïnteresseerd in de opbouw van onze schilderijen, dan nodigen wij u graag uit om op bovenstaande dagen een kijkje te komen nemen. Wij staan u graag te woord of…… gewoon kijken naar, onder het genot van thee of koffie met taart.

 

Tentoonstelling kledingwinkel Bruurs Hoogstraten

Momenteel stellen wij enkele van onze doeken tentoon in de kledingwinkel van Bruurs (heren), Vrijheid 93-97 te Hoogstraten. 

 

Kunstroute Zundert

Deelname aan de Kunstroute Zundert van 2018, 2019 en 2020.